Ziarul electronic al arădenilor

Preturi implant dentar

In stomatologie, un implant dentar este o radacina artificiala a dintilor, realizata, de regula, din titan. Componentele unui dinte sunt supragingival (coroana) si subgingival (radacina).

Ambele componente sunt interconectate si isi indeplinesc functiile. Sarcina din coroana dintelui este transferata la radacina, apoi la osul din jurul radacinii. Daca ai implanturi dentare,  alimentatia se realizeaza corect. In absenta unui dinte insa, cu boli inflamatorii, umpluturi sau coroane prost realizate, sarcina nu este distribuita corect si se atrofiaza tesutul osos.

Astazi, niciun tip de proteza nu ofera un inlocuitor atat de bun pentru un dinte sanatos precum implanturile dentare. In clinica de implantologie ti se ofera o selectie de preturi implant dentar, care iti pot face zambetul perfect.

Avantajele implantarii

In cazul implanturilor dentare, iti este asigurata protectia tesutului osos impotriva atrofierii. Multi oameni nu merg la stomatologie in timp util, asteptand pana la instalarea durerii. Mai mult, o persoana, adesea inconstienta, incepe sa mestece in principal pe o anumita parte a maxilarului.

Se pare ca nu toti dintii capata sarcina de care au nevoie, iar osul se subtiaza din cauza lipsei de nutritie necesara. Drept urmare, apar dureri la nivelul maxilarului, dureri de cap, incapacitatea de a deschide gura larg, atentie distrasa etc.

Un implant inlocuieste un dinte pierdut

Un implant dentar rezolva problema nu numai a sanatatii, ci si a frumusetii. O metoda alternativa la implantare, este adesea soldata cu distrugerea dintilor sanatosi vecini si taierea lor. In acest caz, multe persoane prefera radacinile artificiale, avand in vedere preturile accesibile pentru implanturile dentare din clinica de implantologie Bucuresti, care sunt uneori comparabile cu costurile unei proteze.

Implanturile restabilesc increderea in sine. Implantarea face posibila rezolvarea chiar si a celor mai complexe probleme cu dintii. Cu implanturi dentare vei avea dinti frumosi, care par naturali.

Implantarea a fost practicata in toata lumea inca de acum o jumatate de secol. Stiinta nu sta pe loc si, in fiecare an, metodele de tratament sunt imbunatatite, iar materialele sunt din ce in ce mai bune. Instalarea implanturilor este o procedura complet nedureroasa si de inalta calitate. Dentistii il considera astazi cel mai progresiv mod de a mentine sanatatea dintilor si de a restabili atractivitatea zambetului.

Stiinta a atins un astfel de nivel, incat medicii gasesc modalitati de a salva dintii, chiar si intr-o situatie deplorabila. Dar stomatologii nu sunt vrajitori, deoarece in multe cazuri nu se reuseste salvarea dintilor naturali. Uneori doar radacinile sunt salvate.

Preturi implant dentar

Cu implanturi dentare, indiferent de preturi implant dentar, vei capata nu numai frumusete, ci si confort. Implantul nu se simte in gura. Poti mesteca, ca si inainte, deoarece sensibilitatea nu scade din cauza prezentei unui dinte artificial. Preturile pentru implanturi dentare sunt diferite in functie de clinici si pot varia semnificativ. Nu trebuie sa te astepti la un cost prea mic, deoarece exista multe lucrari suplimentare, materiale etc. Insa, cu o ingrijire adecvata, implanturile vor dura cateva decenii. In orice caz, clinica de implantologie Bucuresti iti va oferi o garantie.

Este mai bine sa alegi un medic stomatolog care are o buna experienta, care a studiat mult si continua sa studieze.

sursa: Edcora Agentie Promovare Online

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.