Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Aproximativ 10 tone de fân au ars într-un incendiu care a cuprins o anexă gospodărească din localitatea Târnova.

Incendiul a fost raportat în cursul zilei de duminică și au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Ineu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. „Incendiul se manifesta la o anexă construită din lemn, în care sunt depozitate furaje. Nu sunt înregistrate victime”, a transmis ISU Arad. Conform sursei citate, incendiul a fost lichidat. „Au ars aproximativ 10 tone de fân depozitat în anexă”, au precizat reprezentanții ISU Arad. Ulterior, pompierii au acționat pentru identificarea posibilelor focare ascunse, îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului.

Bănuit de violare de domiciliu

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de la Secția 2 din cartierul Micălaca, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Hunedoara, care, în noaptea de 5/6 februarie, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil de pe strada Oscar, din municipiul Arad. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru violare de domiciliu. „Inspectoratul de Poliție Județean Arad adresează mulțumiri cetățenilor care pun la dispoziția polițiștilor imagini cu valoare probatorie, în cursul urmăririi penale”, este mesajul transmis de reprezentanții IPJ Arad.

Acțiuni de amploare în județ

Polițiștii din orașele Curtici, Sebiș și Sântana, cu sprijinul jandarmilor arădeni, au desfășurat fiecare câte o acțiune preventivă pe raza de competență, cu scopul menținerii unui climat de ordine și liniște publică și reducerii riscului rutier. În cadrul activităților au fost legitimate 305 persoane și verificate 249 de autovehicule. Conform IPJ Arad, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.050 de lei, fiind totodată reținute 4 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare. „Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în județ, cât și în municipiu”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Razie a polițiștilor la Chișineu-Criș

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei de la Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroul Pentru Protecția Animalelor, cu sprijinul luptătorilor S.A.S și ai jandarmilor arădeni, au desfășurat, sâmbătă, o acțiune cu efective mărite, pe raza de competență a orașului Chișineu-Criș, cu scopul descurajării fenomenului infracțional și impunerii respectării legislației rutiere. În cadrul activității au fost aplicate 129 de sancțiuni contravenționale, din care 99 la regimul circulației rutiere, în valoare totală de 89.390 de lei. De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare. Totodată, au fost constatate două infracțiuni conform Legii nr.333/2003, privind paza bunurilor, obiectivelor și persoanelor, fiind verificate 18 societăți comerciale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.