Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un copil de trei săptămâni are nevoie de ajutor financiar pentru un tratament medical

În inima unui oraș plin de viață, familia Ailioaie – Mihai și Alina, împreună cu micuțul lor Alexut, își trăiesc povestea, o poveste despre curaj, speranță și lupta pentru un nou început.

Cu venituri modeste, provenite din munca lor ca analist de servicii pentru clienți și economist, familia Ailioaie a înfruntat provocări pe care nimeni nu ar trebui să le experimenteze.

Sarcina Alinei a fost una monitorizată cu grijă, sub atenta supraveghere a unui medic ginecolog de renume. Totuși, în luna a șaptea, destinul avea să le testeze forța și unitatea: pre-eclampsia și sindromul HELLP, două condiții medicale severe care amenințau atât viața mamei, cât și pe cea a noului venit. Această turnură neașteptată a evenimentelor a precipitat o naștere prematură, într-o noapte rece de ianuarie, transformând sala de urgențe într-un loc al miracolelor amestecate cu anxietate.

Alina a fost externată după două săptămâni, cu un tratament continuu pentru tensiune și tiroidă, iar speranța pentru o recuperare completă începe să înflorească.

Dar adevărata luptă abia începe pentru micuțul Alexut, care, salvat în ultimul moment, se află încă sub atenta supraveghere medicală la clinica Sanador. Fiecare zi în terapie intensivă, fiecare perfuzie, alimentație prin gavaj și suport cu oxigen, este o zi în plus spre vindecare, spre o viață pe care abia o începe.

Povestea familiei Ailioaie este una despre puterea extraordinară de a spera și de a lupta împotriva tuturor probabilităților. În fața unor costuri medicale ce depășesc cu mult posibilitățile lor financiare, estimările ajungând la peste 12.800 euro, ei se îndreaptă acum spre comunitate, spre voi, cu inimile deschise și speranța că, împreună, putem face diferența pentru Alexut.

Fiecare contribuție, fie că este mică sau mare, poate ajuta la acoperirea costurilor medicale și la asigurarea unui viitor sănătos pentru Alexut. Această poveste nu este doar despre lupta unei familii, ci despre puterea comunității de a se uni și de a oferi sprijin celor care se confruntă cu momente de cumpănă.

Vă invităm să vă alăturați acestei cauze, să deveniți parte din victoria familiei Ailioaie, oferindu-vă suportul și generozitatea. Împreună, putem aduce speranță, putem transforma frica în curaj și incertitudinea în certitudinea unui viitor luminos pentru micuțul Alexut.

Vă mulțumim anticipat pentru orice ajutor oferit, fiecare gest de bunătate fiind o rază de speranță în această luptă pentru viață.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Ailioaie Alex.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.