Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat din orașul Chișineu Criș este cercetat penal, după ce a furat dintr-un imobil peste 10.000 lei și bijuterii din aur.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost identificat de polițiști din Chișineu Criș. „În urma investigațiilor efectuate a fost identificat un bărbat din Chișineu Criș, care, în ziua de 3 mai, prin escaladarea gardului, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe raza acestui oraș și printr-un geam lăsat deschis ar fi intrat în dormitor, de unde ar fi sustras 10.400 de lei și bijuterii din aur. Prejudiciul a fost parțial recuperat și returnat persoanei vătămate, iar pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, a informat IPJ Arad. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu Criș, cu propunere de arestare preventivă.

Țigări de contrabandă, la Peregu Mare

Polițiștii de la Secției nr. 2 Rurală Arad au depistat, marți, un bărbat care transporta țigarete timbrate necorespunzător. Conform IPJ Arad, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Peregu Mare, a fost depistat de polițiști în trafic, în timp ce transporta, într-un autoturism, 4.000 de țigarete de diferite mărci, timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă. „Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă“, au spus reprezentanții IPJ Arad.

Trei tineri au furat o bicicletă

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.15, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu a fost sesizat de un bărbat despre faptul că i-a fost furată bicicleta, în timp ce se afla într-un centru comercial de pe Bulevardul Iuliu Maniu din municipiul Arad. Bărbatul și-a lăsat bicicleta neasigurată în fața magazinului și a intrat să facă câteva cumpărături. Jandarmii au vizionat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale magazinului și au observat că bicicleta a fost sustrasă de un grup de trei tineri, un băiat și două fete. Tinerii au fost depistați pe o stradă din apropierea centrului comercial. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că cei trei tineri au observat că bărbatul  nu și-a asigurat bicicleta, iar după ce acesta a intrat în magazin, i-au luat-o și au ascuns-o într-o zonă cu vegetație mare, în scopul de a o recupera ulterior. Tinerii au recunoscut fapta comisă și i-au condus pe jandarmi în locul unde au ascuns bicicleta.

Ordin de protecție provizoriu

Polițiștii din comuna arădeană Vladimirescu cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. „Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 44 de ani, din Vladimirescu, în perioada 5 – 6 mai, și-a agresat soția în locuința comună, pe fondul unor neînțelegeri conjugale. În urma evaluării situației, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile“, a precizat Biroul de presă al IPJ Arad. Conform sursei citate, bărbatului i-a fost impusă interdicția de a se apropia de soția lui la mai puțin de 50 de metri în această perioadă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.