Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Trei persoane care conduceau autovehicule fără a deține permise de conducere și neînmatriculate au fost depistate de polițiștii din Arad.

Astfel, un tânăr de 16 ani, din Chișineu Criș, a fost depistat în timp ce conducea un ATV neînregistrat, pe raza acestui oraș. De asemenea, s-a constatat că minorul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe DN 79/A, pe raza localității Buteni, a fost depistat, de polițiștii din orașul Sebiș, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tot fără permis de conducere a fost depistat, de polițiștii de la Secția 9 Rurală Sebiș, un bărbat de 65 de ani, din Dieci, care conducea un autoturism neînmatriculat, pe DC 34, pe raza localițății Crocna. Conform IPJ Arad, pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Bărbat rănit într-un accident

Un accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat a avut loc, miercuri, pe o stradă din municipiul Arad. Din primele cercetări la fața locului s-a constatat că un bărbat de 60 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Voinicilor, nu a acordat prioritate de dreapta, a virat la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Arad. „În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa în același sens de mers, condus de un bărbat de 60 de ani, din Arad. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto responsabil de producerea evenimentului rutier“, a informat IPJ Arad. Conform sursei citate, în acest caz se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Au furat din magazine

Polițiștii de la Biroul Ordine Publică din cadrul IPJ Arad cercetează două persoane care au furat din magazine. Astfel, este cercetată o tânără de 19 ani, din Arad, depistată în flagrant în timp ce sustrăgea bunuri alimentare dintr-un supermarket din Piața Arenei din municipiu. De asemenea, un bărbat de 40 de ani, din județul Maramureș, a fost depistat în flagrant delict în timp ce sustrăgea două sticle cu băuturi alcoolice dintr-un magazin alimentar de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.  „Prejudiciul total, în valoare 380 de lei, a fost recuperat, iar pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru furt“, se precizează într-o informare transmisă, miercuri, de IPJ Arad.

Țigări ascunse într-o autoutilitară

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II au descoperit, ascunse într-o autoutilitară condusă de un cetățean ucrainean, 3.750 pachete de ţigări, pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă într-un spațiu special amenajat situat în plafonul mijlocului de transport, cantitatea de 3.750 pachete de ţigări, diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu deținea documente de provenienţă. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 43.875 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport în valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad. În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.