Ziarul electronic al arădenilor

Stiai ca transportul cu autocarul reprezinta modalitatea ideala pentru calatoriile de grup? Iata motivele!

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba despre excursiile organizate, cu grupul de prieteni, te gandesti ca cea mai confortabila si practica modalitate este deplasarea cu un mijloc de transport personal, precum masina.

Cu toate acestea, exista o alternativa mult mai avantajoasa, din mai multe puncte de vedere, iar aceasta este reprezentata de transportul cu autocarul.

Iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi acest mijloc de transport, in detrimentul masinii personale!

* Costurile totale sunt mult mai mici, decat in cazul calatoriei cu un autovehicul. Avand in vedere ca atunci cand decizi sa pleci impreuna cu gasca de prieteni intr-un circuit prin tara, va fi nevoie de cel putin 2 masini pentru a putea pleca intr-un numar cat mai mare, acest aspect poate fi destul de costisitor din punctul de vedere al consumului de combustibil, mai ales daca va propuneti sa vizitati destul de multe orase sau regiuni.

O alternativa mult mai avantajoasa din acest punct de vedere o reprezinta apelarea la un serviciu de transport cu autocare, pentru ca, insumand costurile totale, vei observa ca atat tu, cat si ceilalti prieteni ai tai, puteti economisi niste bani, pe care sa ii utilizati in alte scopuri, pentru a avea parte de o experienta inedita, de un concediu de vis.

* Aveti siguranta unui drum lipsit de griji si evenimente neplacute. Pentru ca niciunul dintre voi nu va fi nevoit sa ocupe postul de „sofer de serviciu”, va puteti distra in voie, atat pe drumul de plecare, cat si intre destinatii. In plus, pentru ca veti beneficia de o persoana calificata, un sofer profesionist care sa va poarte in aventura vietii voastre, veti avea siguranta unui calatorii linistite, fara a va face griji legate de siguranta si acuratetea deplasarii.

* Fiecare dintre voi va puteti distra si relaxa in voie, fara restrictii. De cele mai multe ori, in astfel de contexte se organizeaza petreceri, de la care alcoolul nu lipseste. Chiar daca acesta este consumat cu moderatie, o persoana care se afla sub influenta alcoolului nu ar trebui sa comita imprudenta de a se urca la volan. Din acest motiv, un serviciu de transport cu autocarul reprezinta o varianta optima pentru ca intregul grup sa se poata distra pe cinste, fara vreo restrictie.

* Se creaza ideea unui grup unitar. Cand a fost ultima oara cand ai calatorit cu un autocar? Cel mai probabil in timpul scolii generale sau poate in liceu? Mai stii cat de frumoase erau aceste experiente si ce atmosfera incredibila se crea? Alegand un astfel de mijloc de transport, veti putea retrai aceasta perioada magica din viata fiecarei persoane, simtind din nou ca toata lumea va apartine, la fel ca la varsta adolescentei.

Asa cum ai putut observa aceasta modalitate de transport este cea mai potrivita, atunci cand vrei sa pleci intr-o calatoarie sau un circuit prin tara, impreuna cu prietenii. Tu inca mai optezi pentru masina atunci cand vine vorba de excursiile in grup?

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.