Ziarul electronic al arădenilor

Stailer și-a extins recent serviciile și în Arad. Programează-te și tu mai rapid la salon de astăzi

Cunoscuta platformă Stailer care facilitează programările la salon și-a extins recent serviciile și în Arad. După câteva luni de așteptare cu sufletul la gură iată că promisiunile au fost respectate și mai multe județe au fost adăugate pe listă.

Tehnologizarea în domeniul beauty continuă cu ajutorul platformei Stailer, care vine cu o mulțime de surprize și posibilități, pe care trebuie să le descoperi și tu.

Dacă nu ai aflat deja cum te poate ajuta Stailer, acest articol este pentru tine și cu siguranță vei descoperi astfel un nou mod de a te programa la salon – o  metodă de care te vei îndrăgosti și nu vei mai vedea alte variante. Stailer este disponibil atât ca aplicație, cât și ca platformă online, iar un cont pe oricare dintre acestea te aduce mai aproape de saloanele tale preferate.

Serviciile de styling la dispoziția ta, oricând

Poți uita de momentele în care trebuia să te programezi la salon cu două săptămâni înainte atunci când aveai un eveniment important. Găsești acum saloanele disponibile după doar câteva searchuri și filtre aplicate.

Dacă nu știi încă unde iti poti vopsi parul in Arad, află că Stailer îți afișează doar rezultatele care te interesează. Trebuie doar să selectezi pe platformă sau aplicație orașul Arad, serviciul de beauty de care ești interesat – în acest caz hairstyling – data, ora și genul. În scurt timp vei vedea lista cu saloanele disponibile, alături de stiliștii care îți pot îndeplini dorințele cu privire la coafura pe care o visezi.

Pentru fiecare dintre aceștia poți vedea prețurile pentru fiecare serviciu de care ești interesat, timpul de lucru, detalii despre stilist și alte informații relevante care să te ajute să iei decizia potrivită, astfel încât să fii sigur de ceea ce alegi.

Descoperă toate serviciile din sfera beauty cu Stailer

Partea și mai bună este că atunci când ești interesat de o programare la salon in Arad, cu Stailer poți găsi profesioniștii în domeniu disponibili pentru orice serviciu din sfera beauty. O vizită la salon îți poate aduce și o coafură nouă, un nou model în ceea ce privește manichiura, stilizare a sprâncenelor și orice alt serviciu de care vrei să beneficiezi.

Stailer este complet gratuit, indiferent dacă alegi să utilizezi aplicația sau platforma. Diferența este că pentru aplicație ai nevoie numaidecât de un cont creat, ceea ce nu este o problemă. Poți crea contul în câteva minute, deoarece poți da conectare cu Gmail sau Facebook și toate informațiile sunt completate automat.

Poți economisi timp cu ajutorul Stailer și, mai mult decât atât, poți găsi oricând un loc liber la salon, nu mai apelezi la diverși stiliști să auzi același răspuns negativ. Poți face programările în orice zi și la orice oră. Toți arădenii se pot bucura acum de acest mod facil care îi aduce mai aproape de saloanele de beauty.

Accesează platforma sau descarcă direct aplicația și dă proba practică pentru a vedea cât de simplu este tot acest proces. Cu siguranță nu vei regreta, ci din contră, va deveni una dintre aplicațiile tale preferate.

Contact:

support@stailer.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.