Ziarul electronic al arădenilor

Spectacolul „Prostia omenească”, pe scena Trupei Marionete din Arad

Un spectacol interactiv inspirat de celebra poveste scrisă de Ion Creangă acum mai bine de 140 de ani.

Un spectacol într-o montare dinamică, cu umor spumos, care îmbină cu haz și tâlc jocul de actor, mânuirea de marionete și mijloace de expresie diverse: pantomimă, clovnerie, cânt și dans.

De asta au parte toți cei care aleg să își petreacă dimineața zilei de duminică, 2 aprilie, de la ora 11.00, urmărind, pe scena Trupei Marionete, „Prostia omenească”, poveste cu tâlc spusă inspirat de actorii: Oana Rogojină și Cristian Bordaș

„Acțiunea spectacolului este plasată undeva la țara lângă Arad, în ograda unui cuplu – el ardelean, ea moldoveancă – a căror viața zilnica se derulează în armonie totala cu radioul si emisiunile neîntrerupte ale televiziunilor în goană după o audiență de vârf…  știri bombastice, seriale debile, emisiuni care caută chiar cu riscul ridicolului – ineditul… cu urechea la radio și cu ochii lipiți de ecranul TV, cât e ziulica de lungă, uitând pentru o clipă de munca în gospodărie cei doi hotărăsc să nu mai fie doar simpli consumatori media devenind ei înșiși producători media… ograda se transforma în platou de televiziune/scena de teatru, obiectele de gospodărie devin decor, iar ei bineînțeles actori… O noua emisiune se naște: Sătenii au talent!” – spun creatorii spectacolului

Vă reamintim că biletele, care costă 25 pentru adulți, 15 lei – pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa, în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro, fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0257.280.974 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00.

Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la casieria Sălii Marionete, str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00, duminică până cel târziu la ora 10.30.

După această oră, rezervările se anulează.

Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00, duminică, în intervalul 9.30 – 10.55.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.