Ziarul electronic al arădenilor

Arădeanca Ana Morodan, reţinută pentru 24 de ore. Vloggeriţa a condus cu permisul suspendat

Vloggeriţa Ana Morodan a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată Parchetului, după ce marţi a provocat un accident de circulaţie, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi, mai târziu în aceeaşi zi, a fost depistată de poliţişti în timp ce se afla la volan deşi i se suspendase permisul.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, poliţiştii, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în Sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Şoferiţa nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, iar în urma accidentului au rezultat pagube materiale.

„După stabilirea identităţii conducătoarei auto, poliţiştii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât şi pentru stabilirea preliminară a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat“, se arată în comunicat.

Ca urmare, femeia a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde şi de această dată a refuzat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul penal.

Marţi seara, în jurul orei 22,20, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfăşurau activităţi de control în trafic, au oprit-o din nou pe Morodan.

„După stabilirea identităţii, s-au efectuat verificări cu privire la situaţia juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie s-a constatat faptul că femeia figura cu permisul de conducere reţinut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul penal“, a transmis Brigada Rutieră.

Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a relevat prezenţa în organism de substanţe psihoactive.

„Conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea în concurs a infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 335 alin. 2 şi 336 alin.2 din Codul penal“, a informat Brigada Rutieră.

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive.

Ana Morodan s-a născut pe data de 19 ianuarie 1985, în județul Arad. Este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România. A ales să renunțe la meseria de avocat și a plecat la București, pentru a dezvolta o carieră ca și influencer. Acum, este anteprenor și are propriul brand. Ana Morodan nu este căsătorită și nu are copii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.