Ziarul electronic al arădenilor

Spectacolul „Prostia omenească”, pe scena Trupei Marionete din Arad

Un spectacol interactiv, inspirat de celebra poveste scrisă de Ion Creangă acum mai bine de 140 de ani.

Un spectacol într-o montare dinamică, cu mult haz, care îmbină jocul de actor, mânuirea de marionete și mijloace de expresie diverse: pantomima, clovneria, cântul și dansul.

„Prostia omenească”  este  poveste cu tâlc, care prinde viață într-o formă aparte, pe scena Trupei Marionete, duminică, 2 octombrie, de la ora 11.00, jucată de actorii: Oana Rogojină și Cristian Bordaș.

„Acțiunea spectacolului nostru este plasată undeva la țară, lângă Arad, în ograda unui cuplu – el ardelean, ea moldoveancă – a căror viața zilnică se derulează în armonie totală cu radioul si emisiunile neîntrerupte ale televiziunilor în goană după o audiență de vârf. Cu urechea la radio și cu ochii lipiți de ecranul TV cât e ziulica de lungă, uitând pentru o clipă de munca din gospodărie, cei doi hotărăsc să nu mai fie doar simpli consumatori media și să devină ei înșiși producători de televiziune. Și așa se naște o noua emisiune: Sătenii au talent!” – spun creatorii spectacolului

Regia spectacolului este una colectivă. La fel și scenografia.

Vă reamintim că biletele, care costă 25 pentru adulți, 15 lei – pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa, în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10.00 – 14.00, duminică până cel târziu la ora 10.30.

După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00, duminică, în intervalul 9.30 – 10.55.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.