Ziarul electronic al arădenilor

Spectacol de improvizație cu studenții Universității de Arte din Târgu Mureș, la Arad

31 martie, ora 19.00, Sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Acestea sunt coordonatele spectacolului de improvizație „UAT’s Impro”, spectacol susținut de studenții Universității de Arte din Târgu Mureș.

„UAT’s Impro este un spectacol fresh, plin de energie, întotdeauna altfel, surprinzător atât pentru spectatori, cât și pentru actori.

Actorii intră în scenă cu mintea liberă, fără nicio replică pregătită în avans, fără decoruri sau costume, deschiși 100% sugestiilor publicului și ale colegilor de scenă.” – spun organizatorii evenimentului.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.

După reprezentație, actorii și profesorii invită publicul la o sesiune de discuții.

Spectacolul prezentat la Arad este parte a unui turneu pe care studenții Universității de Arte din Tîrgu Mureș îl fac în țară, în perioada 28 martie – 8 aprilie. Turneul este realizat cu sprijinul Ministerului Educației Naționale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.