Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Șofer urmărit în trafic. A lovit un poliţist cu mașina și a părăsit locul faptei

Un poliţist care făcea cercetări în urma unui eveniment rutier produs într-o intersecţie din municipiul Arad a fost accidentat de un şofer, marţi, care apoi a fugit, în urmărirea sa pornind mai multe echipaje, între care luptători de la Acţiuni Speciale.

Incidentul a avut loc în zona centrală a municipiului Arad, în timp ce un echipaj al Biroului Poliţiei Rutiere făcea cercetarea locului faptei după un eveniment rutier care s-a produs la intersecţia străzilor General Vasile Milea şi Nicolae Grigorescu.

„Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenţii de poliţie, care i-a făcut semn conducătorului auto să-şi continue deplasarea cu viteză redusă. Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliţie, autoturismul l-ar fi acroşat, după care şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecţia Bd. Revoluţiei cu str. Crişan, cu sprijinul unui echipaj de ordine publică şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale“, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Şoferul a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei Rutiere pentru a fi testat pentru consum de alcool şi substanţe psihoactive, precum şi pentru audieri.

Agentul rănit a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, urmează să fie realizată încadrarea juridică a faptei.

UPDATE

IPJ Arad a informat, marți seară, că bărbatul care a lovit cu mașina un polițist a fost depistat.

„Bărbatul a fost identificat în persoana unui arădean de 45 de ani. Acesta a fost testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi analizate toate circumstanțele săvârșirii faptei, pentru a fi luate și alte măsuri de urmare, dacă se impun.

Polițistul rănit în eveniment nu a rămas internat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.