Ziarul electronic al arădenilor

Sobă tip șemineu – alegerea cu garanție de funcționare pentru mulți ani!

Oamenii au dezvoltat de-a lungul timpului o serie de tehnologii care să le permită să păstreze căldura cât mai mult timp în casă şi cu cât mai puţine lemne sau combustibil.

Soba de tablă a fost alternativă folosită timp îndelungat de mulţi oameni pentru a-şi încălzi locuinţa. Din păcate aceasta nu reprezintă acum cea mai fericită alegere, pentru că nici cu o încărcătură relativ mare de lemne, soba de tablă nu reţine foarte mult timp căldura în camera unde este amplasată.

Alternativa net superioară pe care cei de la Pefoc.ro împreună cu Șeminee Alba o oferă clienților, este soba tip șemineu de fontă. Această reprezintă cea mai bună alternativă pentru căminul tău, îndeplinind cele mai exigente standarde ale calităţii şi durabilităţii.

Factorul principal de calitate este reprezentat de grosimea pereţilor (fonta clasa 200 cu o grosime de minumum 8 mm). Deflectorul instalat în partea superioară a focarului ajută la menţinerea unui consum scăzut de lemne: la o singură umplere a sobei, arderea lemnului este de 4-5 ore. Puterea calorică mare se datorează greutăţii mari şi tehnologiei avansate şi inovative de funcţionare.

De asemenea, aceste sobe pot fi dotate suplimentar cu ventilator, sistem de reglare automată a aerului de admisie, sticlă cu autocurăţare, plită cu trei ochiuri şi clapetă. Soba de fontă poate fi amplasată atât în spaţii înguste cât şi în spaţii largi, pentru a încălzi o suprafaţă mare.

Designul este ales de client în funcţie de stilul încăperii sau de preferinţe. Garanţia focar semineu este de cinci ani. Soba tip şemineu are aceeaşi funcţionalitate ca şi clasicul semineu pe lemne, dar cu costuri mai mici de achiziţie.

Soba încălzește camera în care este amplasată și în acelasi timp propune un design atractiv, retro-modern. Pe lângă dotările obligatorii, soba pe lemne poate fi dotată suplimentar cu clapetă, sistem de reglare automată a aerului de admisie, sticlă de autocurățare și plită cu trei ochiuri, dacă îți dorești cu adevărat să te folosești de sobă așa cum o făceau bunicii tăi.

Dacă alegerea ta se îndreaptă către o sobă șemineu trebuie să știi că soba pe lemne este o investiție pentru întreaga viață, datorită materialelor din care aceasta este construită.

Pentru spațiile mai mari sau locuințele cu mai multe camere, PEFOC.ro recomandă cu încredere construirea unui șemineu centrală. Iar pentru încăperile restrânse soba este cea mai bună alegere.

În funcţie de spaţiul pe care doriţi să-l încălzeşti, de buget sau de preferinţe, profesioniştii de la Șeminee Alba, parte a grupului www.pefoc.ro, te ajută să faci cea mai bună alegere la cel mai bun raport calitate-preţ.

Te întâmpină cu o gamă variată de produse începând de la coşuri de fum, şeminee tip centrală, șeminee cu serpentine, semineu bioetanol şi toate accesoriile necesare construirii şemineului tău. Nu îţi mai rămâne decât să mergi şi să te convingi de calitatea materialelor şi să fii îndrumat în privinţa celei mai bune alegeri.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.