Ziarul electronic al arădenilor

Sistemul de învățământ româno-finlandez succesul către viitor

Finlanda are o experiență dovedită ca fiind casa educației de talie mondială. Sistemul școlar finlandez a fost construit pe principiul egalitar al educației universale de bună calitate, care este incluziv și cuprinzător.

De fapt, decalajul de învățare al celor mai slabi și mai puternici elevi din școlile finlandeze este unul dintre cele mai înguste din lume.

Profesorii foarte competenți și motivați sunt piatra de temelie a sistemului de învățământ finlandez. În Finlanda, profesorii nu sunt doar experți în propria temă, ci și experți în predare și învățare. Formarea profesorilor finlandezi pune un accent deosebit pe studiul pedagogiei: învățarea artei de predare, adaptată la modul în care învață diferiți oameni.

Diplomele și calificările finlandeze sunt deținute cu respect în toată lumea. Prin urmare, ele servesc drept certificat de nivel înalt de competență și dedicare.

Finlanda se bucură, de asemenea, de una dintre cele mai avansate și extinse selecții de tehnologie educațională pentru toate nivelurile de educație, variind de la învățarea formală la cea extrașcolară.

Nu suntem prea timizi să spunem că Finlanda are cel mai bun sistem educațional și suntem gata să împărtășim cunoștințele noastre cu lumea. Înțelegând că acest tip de transformare la nivel mondial necesită o schimbare de perspectivă și o mentalitate de parteneriat și colaborare, investim în consolidarea capacităților, dezvoltarea curriculumului și re-modelarea sistemelor de educație întregi, prin servicii de consultanță variate adresate guvernelor, școlilor și autorităților educaționale sau instituții și actori privați.

Credem că acest lucru duce la un mediu de învățare inspirat, dar eficient și productiv, în care elevii au o independență reală, un rol activ în ceea ce și cum învață și dețin cu adevărat o cheie pentru a-și debloca propriul potențial.

TOP 3 MOTIVE

Rezultate excelente de învățare

Rezultatele excelente ale învățării din Finlanda sunt rezultatul pedagogiei bazate pe cercetare și a abordării sale inovatoare a predării și învățării.

Această combinație sprijină crearea de programe excelente și medii și procese de învățare de prim rang.

Pregătirea profesorilor de calitate superioară

Formarea de înaltă calitate, libertatea profesională și încrederea sunt ingredientele succesului.

Profesorii din Finlanda trebuie să dețină un masterat și calificări pedagogice..

Metode de predare inovatoare și un sector TIC puternic

Finlanda are un sector TIC puternic și o industrie a jocurilor în plină expansiune. Acest lucru a contribuit la crearea unor condiții favorabile pentru dezvoltarea de soluții de învățare digitală de ultimă generație care fac distractivă învățarea!

OFERTA NOASTRĂ

Suntem capabili să oferim o soluție de 360 ​​de grade la școala româno-finlandeză un pachet complet, care combină dimensiunile fizice și digitale ale mediilor de clasă și de învățare inspirate – arhitectură, design, tehnologie – cu aspectele intangibile ale educației, de la pregătire pedagogică de înaltă calitate optimizată pedagogic, la învățare creativă, auto-motivantă și activă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.