Ziarul electronic al arădenilor

Simte plăcerea de a te juca pe o consolă de jocuri performantă

Daca iti place sa joci jocuri video, indiferent de varsta, ai la dispozitie o serie de variante pentru a face asta. Poti juca pe calculator ori laptop, online sau fara conexiune la internet, ai la dispozitie numeroase variante pentru telefonul mobil, insa experienta cea mai placuta este data de console pentru ca acestea iti permit sa te joci pe un ecran cat mai mare, la o grafica pe masura.

Simpla achizitie a unei console nu este suficienta. Ai nevoie si de video game-uri care sa iti stimuleze creativitatea sau sa iti dea adrenalina. Mai jos vom vorbi despre cele mai bune console dar si despre cum ar trebui sa iti alegi jocurile care sa te satisfaca din toate punctele de vedere.

Alege o consola pentru jocuri Xbox One sau Wii cat mai performanta

Microsoft si Nintento sunt printre cele mai cunoscute branduri care realizeaza console foarte apreciate de jucatori.

Poti alege una de la aceste firme sau poti opta pentru o alta firma. Cand alegi consola trebuie sa iei in calcul atat performanta acesteia cat si video game-urile disponibile pentru ea. Pe piata vei gasi jocuri Xbox One ieftine. Nici jocurile Wii nu au preturi foarte mari.

In cazul de fata vechimea unei console nu reprezinta un dezavantaj daca ea iti satisface cerintele. Daca vei cumpara ultima consola aparuta pe piata, e foarte posibil ca ea sa fie cea mai buna pe care o poti cumpara insa trebuie sa iei in calcul ca nu vei gasi foarte multe video game-uri pentru ea, iar acestea sunt scumpe pentru ca nu exista concurenta. Ulterior vor aparea mai multe produse destinate acesteia si le vei putea cumpara mai ieftin.

Microsoft a lansat Xbox One in 2013, iar Nintendo a lansat consola Wii in 2006. Intre timp au fost create numeroase video game-uri pentru ele astfel incat le vei cumpara ieftin si vei avea de ales dintr-o varietate foarte mare. Ca sa iti faci o idee, poti gasi jocuri Wii cu preturi chiar si de 15 lei.

Cand iti cumperi consola trebui sa tii cont si de accesoriile pe care le poti cumpara odata cu ea sau ulterior. Spre exemplu poti juca jocurile Xbox One cu kinect, un dispozitiv periferic care iti permite sa te joci fara un controler fizic. Nu trebuie decat sa folosesti anumite gesturi ale corpului sau sa dai comenzi vocale.

Tine cont de raportul calitate-pret atunci cand cumperi jocuri Wii sau pentru Xbox One

Raportul calitate-pret este un concept abstract deoarece produsul care tie ti se pare convenabil s-ar putea ca altei persoane sa nu i se para deoarece nu ii place pur si simplu acel gen de video game. Ca atare, daca te decizi sa iti cumperi una dintre cele doua console sau daca ai deja una acasa, nu ar trebui sa te ghidezi doar dupa pret atunci cand cumperi jocuri Xbox One sau Wii.

In primul rand ar trebui sa conteze produsul, daca acesta iti place sau nu. Daca vei cumpara jocuri Wii cu preturi mici, care sa nu te tenteze prea mult din punct de vedere al provocarilor pe care acestea ti le lanseaza, te vei plictisi repede de ele. Din acest motiv ar trebui sa te orientezi mai mult spre ce iti place pentru ca in felul acesta te vei bucura de ele mai mult timp.

Poti cumpara cinci produse ieftine care sa nu iti placa foarte mult si sa te joci un numar de ore mai mic decat daca ai cumpara un singur video game care sa iti placa, cu aceiasi bani.

Daca nu stii exact ce tip de video game-uri iti place cel mai mult, exista magazine online cu jocuri Wii ieftine sau cu jocuri Xbox One cu preturi acceptabile, care ofera detalii suficiente astfel incat sa iti faci o parere corect despre asteptarile pe care le poti avea de la un anumit produs.

In concluzie, daca vrei sa simti la maxim placerea de a te juca pe consola, fara a cheltui foarte multi bani, trebuie sa te orientezi spre console perfomante dar pentru care ai o varietate cat mai mare de video game-uri.

E gresit sa pleci de la ideea ca te va costa foarte mult sa te joci pe consola. E adevarat ca exista video game-uri scumpe insa ai o gama extrem de larga de jocuri Wii sau Xbox One ieftine.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.