Ziarul electronic al arădenilor

Sfaturi pentru un vlogger aflat la început de drum. Citeşte ghidul complet

Probabil ești la început de drum și îți dorești să ai cel mai bun canal de YouTube, să faci conținut de calitate și de ce nu, să ajungi faimos. Însă acest lucru nu este atât de ușor pe cât pare, ai nevoie de ambiție și de un gram de noroc.

Dacă norocul nu ți-l faci cu mâna ta, conținutul canalului tău de Youtube tu îl vei face.

Iata cateva sfaturi pentru a deveni un vlogger faimos:

Pasiunea este necesară

O mulțime de oameni se apucă de vlogging, din păcate nu toți din pasiune, iar asta o să se vadă pe parcurs. Cei mai mulți aleg titluri false din dorința de a atrage câte mai multe vizualizări sau aleg să dezbată subiecte cu care nu sunt în temă tot din dorința de a își credea o comunitate. Aici vei afla mai multe despre cum să îţi îndeplineşti această pasiune.

Trebuie să ai un obiectiv clar

Trebuie să îți setezi un obiectiv încă de la început, asta dacă îți dorești să ai succes în vlogging. Ce îți dorești să obții de la vlog-urile tale și care este publicul țintă pe care îl ai în vizor? Poți începe prin stabilirea unor obiective atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Acest lucru te va ajuta și în același timp și ambiționa.

Cunoaște-ți publicul

Pentru a avea o comunitate cât mai strânsă este necesar să îi cunoști, să vezi ce le place, ce nu le place. În timp îți vei face o idee despre publicul tău și îți vei putea adapta conținutul vlog-urilor în funcție și de preferințele lor.

Calitatea contează, nu cantitatea

Probabil ai auzit des orba asta și este foarte adevărată! Este mult mai util să încarci de exemplu 1-2 videoclipuri pe săptămână, iar acestea să fie de calitate, decât să postezi zilnic videoclipuri banale, fără o temă anume.

Poţi afla mai multe de aici despre cariera de vlogger.

Cunoștințe în domeniu

Un lucru total necesar este să ai cunoștințe minime în domeniu. Să poți sa filmezi singur, să montezi videoclipurile. Ai nevoie si de căteva elemente de grafică pentru a atrage cât mai multe vizualizări, însă daca nu te pricepi la asta noi avem salvarea, iar salvarea se numește 3D Art STUDIO, care iti pune la dispozitie cele mai bune servicii.

Încearcă să atragi atenția din primele 10 secunde

Primele secunde sunt cele mai importante, iar ele vor convinge spectatorii dacă să îți vizualizeze videoclipul până la final sau să se opreasca. Cea mai bună metodă pentru a îi convinge să urmărească tot videoclipul este să îi faci curioși de ce va urma.

Trebuie să fii natural

Naturalețea este cheia succesului! Încearcă să vorbești relaxat, despre lucruri care îți fac plăcere și sa nu porți o mască, să nu încerci să pozezi în altă persoană, deoarece spectatorii vor observa asta!

Poți începe prin a-ți imagina că vorbești cu cei mai buni prieteni, nu cu o cameră de filmat. Începutul este mai greu.

Colaborează cu alți vloggeri

Odată ce ai devenit puțin cunoscut poți începe colaborarea cu alți vloggeri. Nu încerca colaborări cu cei mai faimoși vloggeri, este indicat să filmezi cu cei care au un număr apropiat de subscriberi ca și tine.

Sperăm că aceste sfaturi de vor ajuta în noua ta carieră!

sursă foto: shutterstock.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.