Ziarul electronic al arădenilor

Sală de jocuri de noroc din Gurahonț, închisă pentru că funcţiona fără licenţă

O sală de jocuri de noroc din localitatea Gurahonţ a fost închisă de anchetatori, care au constatat că aparatele funcţionau fără licenţă şi patronul nu plătea taxe la stat, astfel că s-a instituit sechestru pentru recuperarea unui prejudiciu de peste un milion şi jumătate de lei.

Prim-procurorul Diana Ilca, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, a declarat, pentru Agerpres, că trei aparate de jocuri de noroc funcţionau ilegal, iar cercetările se fac pentru „desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc”.

Procurorii au instituit măsura sechestrului asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile deţinute de patron, prejudiciul produs statului prin neplata taxelor fiind calculat la 1.559.680 lei.

Conform ultimului recensământ, comuna Gurahonţ are aproximativ 3.500 de locuitori, astfel că funcţionarea unor săli de jocuri este ilegală, însă procurorii precizează că acest caz a fost descoperit înainte de apariţia noilor reglementări, care permit jocurile de noroc doar în localităţi cu peste 15.000 de locuitori.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.