Ziarul electronic al arădenilor

Rednic: Lumea mă iubește aici. Putem să facem lucruri frumoase

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că este mulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul cu FCU Craiova și a spus că își dorește o victorie în meciul cu Dinamo.

„Echipa a jucat bine. Băieții au avut atitudine și ambiție. S-a văzut diferența. Am venit de departe, de la «echipa care retrogradează prima, cu 34 de jucători». Sunt un antrenor fericit. Încă nu s-a terminat, vrem 40 de puncte. (…)

Lumea mă iubește aici și cariera mea a renăscut. La Dinamo nu a mers. A fost și vina mea pentru că am ales cu sufletul. Sunt profesionist.

Ăsta a fost obiectivul meu, primul loc în play-out. Am avut o perioadă mai proastă la început. Am avut susținere de la conducere și asta mi-a dat putere. Am pus suflet și eram sigur că o să reușesc.

Putem să facem lucruri frumoase aici. Avem și un buget mic față de alții. Am demonstrat și vrem în play-off. Băieții sunt disciplinați și ambițioși. Antrenamentele sunt moderne. Se poate și cu zâmbete pe buze”, a declarat Mircea Rednic, după meciul cu FCU Craiova.

UTA Arad a câştigat faza play-out a Superligii de fotbal, după ce a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-1 (2-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta.

Supeliga. UTA Arad – FCU Craiova 3-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.