Ziarul electronic al arădenilor

Rednic, după meciul de la Ploiești: Cred că a fost cel mai bun joc al nostru în deplasare

Antrenorul Mircea Rednic consideră că jocul UTA-ei la Ploiești a fost bun, având „ocazii mai multe decât în toate meciurile pe care le-am avut în play-out”.

„Cred că a fost cel mai bun joc al nostru în deplasare. Ocazii mai multe decât în toate meciurile pe care le-am avut în play-out. (…) Mă bucur că am avut ocazii, îmi pare rău că am ratat. Trebuie să recunoaștem că Petrolul are un portar nu bun, foarte bun. Jumătate dintre puncte le au datorită portarului.

I-am promis lui Micovschi o primă dacă dă și golul 10. Pentru mine, are 10 goluri. Îi dau prima. Merită. Nu doar el, toată echipa”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA Arad.

Antrenorul a vorbit și despre interdicția la transferuri primită de UTA pentru datorii și a anunțat că lucrurile se vor rezolva.

„Nu-i adevărat. Ce transferuri să facem acum? O să vedeți că o să facem transferuri, se vor plăti. Eu știu că s-au plătit, astfel nu luam licența. Cea mai grea a fost pentru Keșeru, jumătate din bugetul nostru pentru o lună. Vom putea să facem transferuri. Nu ne agităm acum. Sunt alții care încearcă să mai bage câte o strâmbă, să ne destabilizeze, dar nu au cum să o facă, suntem solizi, avem echipă, arătăm bine”, a spus Mircea Rednic.

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate cu UTA Arad, 1-1 (1-0), luni, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Superliga – play-out. Petrolul Ploieşti – UTA Arad 1-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.