Ziarul electronic al arădenilor

Punctul din oraşul Sebiş al AJOFM, închis după ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19

Birourile din oraşul Sebiş ale Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad au fost închise, începând de miercuri, după ce un angajat a fost depistat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, iar alţi colegi sunt consideraţi contacţi direcţi.

Şeful AJOFM Arad, Marinel Henteş, a declarat, că „un angajat s-a simţit rău în ultima perioadă, iar marţi după-amiază a anunţat telefonic că a primit rezultatul la testul pentru SARS-CoV-2 şi este pozitiv“.

„Din momentul respectiv am decis să închidem punctul de lucru. Urmează să facem o igienizare şi decontaminare cu o firmă specializată şi aşteptăm să se facă ancheta epidemiologică, pentru că au existat mai mulţi contacţi direcţi“, a spus Henteş.

El a precizat că activitatea din Sebiş va rămâne suspendată cel puţin până pe 20 octombrie inclusiv.

„Închiderea punctului de lucru nu ridică probleme deosebite, pentru că oricum lucram deja online foarte mult. Şomerii şi angajatorii se pot adresa agenţiei din municipiul Arad, iar documentele vor fi preluate online“, a spus Henteş.

Conform sursei citate, şi la sediul din Arad există o angajată aflată în izolare, după ce tatăl său a fost confirmat cu COVID-19.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.