Ziarul electronic al arădenilor

Proprietarul unei clădiri din Arad, amendat de patru ori

Proprietarul unui imobil din municipiul Arad a fost amendat de patru ori pentru că nu și-a igienizat clădirea și pentru că nu a blocat accesul oamenilor străzii în interior.

„Rămas impasibil la amenzile pe care le are de achitat și de repetatele somații prin intermediul cărora Direcția Generală Poliția Locală Arad și Direcția de Sănătate Publică Arad îi recomandă să izoleze și să igienizeze clădirea, astfel încât oamenii străzii să nu mai aibă acces în interior, proprietarul deja celebrului imobil situat pe strada Grigore Alexandrescu, numărul 2, a fost amendat, din nou, de polițiștii locali cu atribuții de ordine public“, a informat Primăria Municipiului Arad.

Conform sursei citate, amenda, în cuantum de 2.000 de lei, pe care proprietarul o are de plătit în baza procesului verbal de constatare și sancționare a contravențiilor întocmit de polițiștii locali la data de 19 iunie 2019, pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M. 162/2006, privind gospodărirea municipiului Arad, este cea de a patra din ultimele luni.

Proprietarul imobilului de pe strada Grigore Alexandrescu a mai fost amendat și în luna mai.

Direcția Generală Poliția Locală Arad, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Arad, a întreprins la data de 10 mai  o acțiune comună la imobilul de pe strada Grigore Alexandrescu, considerat de autorități ca fiind un focar de infecții în centrul orașului.

În urma verificărilor la fața locului, inspectorii Direcției de Sănătate Publică Arad au trimis pe adresa proprietarului o notificare privind obligativitatea igienizării perimetrului.

Ajunsă într-un avansat stadiu de degradare, clădirea aflată pe strada Grigore Alexandrescu, numărul 2, este actualmente ocupată abuziv de oameni ai străzii și reprezintă un focar de infecții, punând în pericol sănătatea publică și integritatea trecătorilor și a locuitorilor din zonă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.