Ziarul electronic al arădenilor

Proiect în CLM Arad. Tarifele pentru închirierea stadionului „Francisc Neuman“

Primăria Arad a stabilit tarifele pentru închirierea stadionului municipal „Francisc Neuman“, pentru organizarea de competiții sportive.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor utilizate pentru exploatarea stadionului municipal „Francisc Neuman“ a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței extradordinare a Consiliului Local Municipal Arad, programată pentru data de 9 octombrie.

Conform documentului care va fi supus votului consilierilor municipali, tariful pentru utilizarea stadionului – evenimente fotbalistice  cupe interne, competiții interne, internaționale și feminine, tineret și juniori (antrenament oficial în preziua meciului și meci) – este 13.500 lei.

Proiectul cuprinde și tarifele pentru alte servicii și facilități puse la dispoziția celor care închiriază stadionul municipal.

„În cazul închirierii bazei sportive pentru efectuarea antrenamentului, se vor pune la dispoziție, de către administratorul bazei, terenul și vestiarele. Stadionul Municipal «Francisc Neuman» nu se închiriază pentru efectuarea de antrenamente, exceptând antrenamentul oficial din preziua meciului oficial“, se arată în proiectul de hotărâre.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.