Ziarul electronic al arădenilor

Proiect. Complex școlar, în cartierul Subcetate

Comunitatea bisericilor creștine baptiste din Arad intenționează să construiască un complex școlar, în cartierul Subcetate, proiectul de hotărâre fiind afișat la transparență decizională.

Conform proiectului, se dorește realizarea unui complex școlar, pe str. Cetății FN (Pompei), care va fi compus din două clădiri principale, cu înălțimea de maximum 18 m, spațiu administrativ cu regim de înălțime propus P+1 max. 8 m șio  sală de sport cu înălțimea de maxim 11.00 m, cu funcțiunea de servicii (învățământ), ajutând la creșterea calității zonei prin punerea în funcțiune a unor construcții și amenajări.

În proiect se mai menționează că suprafața minimă de spațiu verde amenajat va fi de 7.260 mp, reprezentând 55% din suprafața totală a terenului.

De asemenea, a fost propusă și realizarea a 36 locuri de parcare.

Dacă proiectul va fi aprobat, beneficiarul va avea la dispoziție trei ani pentru realizarea investiției.

Primăria Arad a anunțat, miercuri, că proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Planul Urbanistic Zonal (PUZ) și a Regulamentului Local de Urbanism (RLU): Construire Complex Școlar, municipiul Arad, str. Cetății FN (Pompei), a fost afișat la transparență.

Până la data de 24 februarie 2020, la Registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 6 februarie, între orele 8.00 – 18.00, luni – joi, şi 8.00 – 16.00, vineri, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.