Ziarul electronic al arădenilor

Programul activităților cu publicul la Compania de Apă Arad, în perioada Sărbătorilor Pascale

Compania de Apă Arad anunță că, joi, 2 mai 2024, activitatea cu publicul în cadrul Companiei de Apă Arad va fi suspendată, pentru implementarea unei noi soluții tehnice.

Astfel, în intervalul orar 8.00 – 16.00, birourile care au activitate cu publicul, respectiv Biroul Relații Clienți, Biroul Contracte și toate casieriile Companiei de Apă Arad SA din municipiu și județ, vor fi închise pentru public, astfel că nu vor fi preluate documente, nu vor fi întocmite contracte și nu vor putea fi plătite facturi la casierii.

Singura casierie care va fi deschisă si care va funcționa este casieria de la sediul central al Companiei de Apă Arad, de pe str. Sabin Drăgoi, nr. 2 – 4.

Clienții vor putea achita facturi prin celelalte sisteme de plată: online pe portalul de plată al Companiei, https://pay.caarad.ro/pay-invoice/, la magazinele partenere PAYPOINT si un – doi centru de plăți, prin aplicațiile online ale BCR și Banca Transilvania, la aparatele multifuncționale ale BCR și Banca Transilvania sau online în conturile IBAN precizate pe verso factură, urmând ca activitatea obișnuită cu publicul să fie reluată de marți, 7 mai 2024.

În perioada 1 – 6 mai 2024, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor răspunde apelurilor de urgenţă la numărul de telefon 0257/270.843.

Echipele de intervenţie ale companiei vor acţiona pentru ca eventualele avarii sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare să fie remediate în timp util.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.