Ziarul electronic al arădenilor

Primarul din Pecica, infectat cu SARS-CoV-2. „Familia și cu mine suntem bine acum“

Primarul orașului arădean Pecica, Petru Antal, soția lui și copiii lor, au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2 și au fost internați timp de mai multe zile în spital.

Petru Antal a scris, luni, pe o rețea de socializare că atât el, cât și membrii familiei au trecut „prin momente dificile, din cauza infectării cu COVID-19“.

„La mijlocul lunii decembrie am intrat, împreună cu soția și cei doi copii, în carantină la domiciliu și inițial aveam doar simptome ușoare. La finalul celor două săptămâni, starea noastră s-a agravat și am avut nevoie de spitalizare: soția, alături de băiatul nostru, au petrecut 10 zile la compartimentul Boli Infecțioase Copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, fiica noastră opt zile în Spitalul COVID din Grădiște, unde am fost și eu internat, timp de peste o săptămână. (…) Familia și cu mine suntem bine acum, mai resimțim uneori oboseala, dar ce e mai greu, a trecut. Pe durata celor opt zile de spitalizare am avut parte de profesionalismul asistenților și medicilor arădeni, care sunt, cu adevărat, eroii zilelor noastre. Știu că unii o să spună că am avut parte de tratament preferențial din cauza funcției, dar să știți că am urmărit cu atenție comportamentul angajaților de aici și pot spune, cu maximă sinceritate, că la Spitalul din Grădiște, cu toții sunt tratați în mod egal“, a scris Petru Antal pe Facebook.

Primarul din Pecica a anunțat că își va face vaccinul anti-COVID-19 și recomandă tuturor să facă la fel.

„Am respectat toate regulile de prevenire și vom face la fel și de acum încolo, ceea ce vă sfătuiesc pe toți! Aveți grijă de sănătate dumneavoastră și purtați mască! Mă voi vaccina, cu deplină încredere în profesionalismul oamenilor de știință, care au testat atent serul înainte ca acesta să ajungă la publicul larg. Vă recomand tuturor să vă vaccinați, pentru a putea lăsa în urmă restricțiile și pandemia care ne-a influențat viața în 2020“, a mai scris Antal pe Facebook.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.