Ziarul electronic al arădenilor

Primarul comunei Vinga și familia lui, confirmați cu COVID-19

Primarul comunei arădene Vinga, Ioan Negrei, și familia sa, au fost confirmați cu COVID-19, aceștia fiind, în prezent, în izolare la domiciliu.

Anunțul a fost făcut, luni, de primar, care a precizat că atât el, cât și familia lui, au o formă ușoară a bolii.

„Dragi cetăteni ai comunei Vinga, Mănăștur și Mailat, din păcate numărul infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 este într-o uşoară creştere. Din păcate, atât eu, cât şi familia mea, am fost infectați cu acest virus, având o formă uşoară. În momentul de față suntem în izolare la domiciliu, având tratamentul specific combaterii acestui virus, iar partea cea mai grea a trecut“, a anunțat Ioan Negrei.

Acesta a mai menționat că la nivelul Primăriei Vinga s-au luat toate măsurile de dezinfecție, programul instituției fiind unul redus, între orele 9.00 – 11.00, în fiecare zi.

„Totodată, avem rugămintea ca fiecare persoană care intră în sediul Primăriei să poarte mască de protecție şi să se dezinfecteze la intrare, prioritare în aceste momente sunt doar urgențele cetățenilor. Pentru ca numărul de infectări să nu mai crească şi pentru a putea combate împreună acest virus am rugămintea să respectați toate normele de protecție şi de igienă impuse de către autorități.

În speranța că vom reuşi să trecem cu bine peste această situație, eu vă doresc multă sănătate şi putere să trecem cu bine împreună peste această situație grea în care ne aflăm. Dumnezeu să ne ajute şi să ne ocrotească!“, a mai adăgat primarul comunei Vinga.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.