Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Bibarț anunță: „Vom amenaja un pod nou la Trei Insule“

Municipalitatea arădeană a anunțat intenția de a amenaja un pod nou peste râul Mureș în zona Trei Insule.

Primarul interimar al municipiului Arad, Călin Bibarț, a declarat, miercuri, că Primăria Municipiului intenţionează să construiască un pod nou, care să asigure accesul arădenilor în zona de case.

„În acest sens, la următoarea rectificare bugetară, se vor aloca fondurile necesare în vederea întocmirii studiului de fezabilitate pentru acest obiectiv de investiţii.  Municipalitatea a optat pentru această soluţie de rezolvare a problemei, întrucât situaţia juridică a actualului pod nu este una clară“, a declarat Bibarț.

Primarul a precizat că actualul pod de pontoane, care face accesul în zona Trei Insule, nu este proprietatea municipalității.

„Pentru noi, siguranţa fiecărui cetăţean în parte este extrem de importantă. Având în vedere că pentru o parte din arădeni, zona de agrement de la Trei Insule a devenit «acasă», este firesc să oferim soluţii  sigure şi confortabile pentru cei care sunt nevoiţi să traverseze zilnic râul Mureş. Întrucât actualul pod de pontoane nu este proprietatea municipiului, evident că nu putem interveni. De aceea, am venit cu propunerea de a amenaja un pod nou, care să răspundă tuturor nevoilor cetăţenilor din zonă”, a declarat Călin Bibarț.

Primarul Bibarț a criticat și declarațiile consilierului municipal Marin Lupaș, făcute după o întâlnire între cei doi.

„Am văzut declarația domnului consilier local Lupaș referitoare la discuțiile avute în biroul meu din cadrul Primăriei. Îi transmit domnului Lupaș că s-a grăbit cu această ieșire în mass-media, pot concluziona că a făcut-o pentru a strânge capital politic pentru partidul său. Declarațiile oficiale referitoare la proiecte, investiții și alte realizări le face primarul în funcție.

Domnule Lupaș, regret că încă nu ați învățat protocolul instituțional  pentru că altfel nu îmi explic cum ați plecat de la o discuție informală direct în spațiul public cu informații pe care le-ați obținut“, a mai declarat Călin Bibarț, primarul interimar al municipiului Arad.

CITITI SI: Consilierul municipal Marin Lupaș anunță progrese pentru noul pod la „Trei Insule”

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.