Ziarul electronic al arădenilor

Primăria Arad va sprijini financiar clubul UTA, în limitele prevăzute de lege

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a susținut luni, 3 iunie 2024 o conferință de presă pe Arena „Francisc Neuman”.

Cu această ocazie edilul a dat asigurări că Primăria Municipiului Arad va rămâne alături de echipa fanion a orașului și o va sprijini financiar, în limitele prevăzute de lege. De asemenea, primarul Bibarț a menționat că toate zvonurile privind plecarea antrenorului Mircea Rednic sunt nefondate, acesta continuând  să antreneze echipa și sezonul următor.

O altă veste bună este cea legată de demararea procedurii de clasificare în vederea omologării stadionului, care va putea în viitor să găzduiască și competiții internaționale.

„Îmi exprim satisfacția că Mircea Rednic va continua să antreneze UTA, în ciuda a ceea ce s-a vehiculat la nivel local. Subliniez că Primăria rămâne partener al clubului, inclusiv financiar, evident în limitele permise de lege.  Continuăm de asemenea investițiile în bazele sportive. Nu în ultimul rând, la solicitarea clubului am început procedurile de clasificare ale stadionului pentru ca ulterior să se facă omologarea, astfel încât să poată avea loc și meciuri de nivel internațional. Hai, UTA! Hai,  Mircea Rednic!”, a  precizat primarul Călin Bibarț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primaria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.