Ziarul electronic al arădenilor

Primari, consilieri, parlamentari și europarlamentari din Arad, prezenți la vot

GALERIE FOTO Primari din județul Arad, consilieri locali și județeni, dar și parlamentari și europarlamentari, și-au exercitat, duminică, dreptul la vot, la scrutinul pentru alegerea președintelui României.

Primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț, a votat la o secție din municipiu. „Am votat pentru că întotdeauna alegerea și nu întâmplarea este cea care ne determină viitorul!“, a spus Bibarș, după ieșirea de la urne.

Tot în municipiu a votat și viceprimarul Ionel Bulbuc, alături de el fiind soția lui și fiul lor. „Am votat astăzi pentru normalitate, pentru un viitor mai luminos, pentru copilul meu, pentru familia mea“, a spus viceprimarul municipiului Arad.

Primarul comunei Șiria, Valentin Bot, a fost la secția de votare împreună cu soția lui, ambii fiind îmbrăcați în costume populare.

„Astăzi, alături de soția mea, am votat pentru o Românie normală, o Românie iubitoare a Democrației, o Românie puternică pentru generațiile viitoare, dar și pentru o Românie aproape de cetățeni“, a spus Valentin Bot.

Tot împreună cu soția s-a prezentat în secția de votare și Adrian Țoca, primarul comunei Hălmagiu. „Împreună cu soția am fost la vot și am votat pentru o Românie normală. Mergeți la vot, votul dumneavoastră contează“, a fost îndemnul lui Adrian Țoca.

Primarul din Macea, Ciprian Otlăcan, a spus că și el a votat „pentru normalitate“. „Am votat, împreună cu soția mea, pentru normalitate.
Am votat pentru comunitatea din care fac parte și pentru o Românie Europeană“, a spus primarul.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a votat, alături de soția lui, la o secție din orașul Pecica. „Am votat împreună cu soția mea pentru normalitate. Nu stați acasă, mergeți și dumneavoastră la vot, alături de familie și prieteni! Este o zi importantă pentru România“, a spus Iustin Cionca.

Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a votat înconjurat de tineri.

„Am votat pentru viitorul copiilor noștri, pentru o societate corectă și prosperă, pentru Aradul respectat și România normală. Vă îndemn să votați, să vă faceți auzită vocea! Am venit însoţit de tineri pentru că ei reprezintă viitorul, tinerii sunt cei care au adus schimbări impotante pentru România.

Acum 30 de ani tinerii de atunci au răsturnat regimul comunist, acum vine din urmă o generaţie de tineri care nu erau născuţi în 1989 sau era foarte mici. Este momentul acestei noi generaţii care cere o Românie demnă în Europa, o ţară în care legile sunt respectate, care oferă şanse tinerilor competenţi. Cred că tinerii vor da un semnal puternic astăzi, la Arad şi în ţară, cu privire la societatea în care vor să trăiască”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Consilierul județean Vasile Ciceac a spus că a votat pentru Nădlac și pentru o Românie normală. „Am votat, împreună cu soția, atât pentru noi, cât și pentru copiii și nepoții noștri, pentru comunitatea nădlăcană și din județul Arad, pentru o Românie normală!“, a spus Ciceac.

Un alt consilier județean, Marius Sulincean, a spus că, duminică, a votat „cu inima!“.

La rândul său, Bogdan Boca, consilier local municipal, i-a îndemnat pe arădeni să meargă la vot. „Votați chibzuit, pentru o Românie normală, eu așa am făcut!
Puneți votul cu grijă în urnă, uneori se dovedește a fi cel mai eficient mod de a ne face auziți!“, a spus Boca.

Senatorul Ioan Cristina a votat, duminică, într-o secţie de votare din Chişlaca, comuna Craiva. „Am votat cu speranţă, pentru viitor, pentru normalitate. Sper ca românii să iasă la vot, pentru că este un drept al lor, câştigat cu atâtea sacrificii”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

Și deputatul Dorel Căprar, a mers la secția de votare, însoțit de soție. „Am votat cu gândul la un președinte care să răspundă la problemele românilor, la provocările care apar pentru această țară. Cu inima la România noastră, a românilor, cei cu frică de Dumnezeu. Votul meu a fost și unul împotriva unora care ne-au confiscat viitorul și această țară. Am încredere în puterea noastră de a creiona un viitor mai bun pentru copiii și nepoții noștri“, a spus Căprar.

Și europarlamentarul Vlad Botoș a votat, duminică, alături de soția lui. „Am votat astăzi la prima oră. Am votat alături de soția mea, Lilya. Am votat pentru un președinte implicat și hotărât. Am votat pentru a fi fericiți în România!“, a spus Botoș.

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a spus că a votat pentru ca „2020 să fie anul schimbărilor la 30 de ani de la Revoluţie“.

„Am votat pentru un proiect de ţară, o Românie normală, astfel încât anul 2020 să fie un an al schimbărilor majore şi după 30 de ani de la Revoluţie să putem spune că intrăm în altă etapă a României, pentru că România a îndeplinit o etapă importantă de securitate în NATO, o etapă importantă de integrare în Uniunea Europeană şi după 2020 este nevoie ca România să aibă un proiect politic mare, pentru noile generaţii, care să ducă mai departe stindardul acesta frumos al României frumoase“, a declarat Falcă.

foto: Facebook

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.