Ziarul electronic al arădenilor

Polițistul implicat în furtul a 300.000 de euro de la o femeie din Pâncota, arestat

Un agent de poliție și un tânăr din Șiria, implicați în furtul a 300.000 de euro dintr-un seif aflat în casa unei femei din Pâncota, care fusese imobilizată în locuinţă, au fost arestați preventiv.

„În continuarea investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, privind tâlhăria din noaptea de 21/22 noiembrie 2020, de pe raza localității Pâncota, vineri, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele unui tânăr de 22 de ani  (agent de poliție în cadrul Poliţiei orașului Pâncota) și a unui tânăr de 21 de ani, ambii din Şiria, cercetați pentru complicitate la tâlhărie calificată. Magistrații Judecătoriei Ineu au emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă“, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Conform IPJ Arad, în aceeași cauză, la data de 4 martie, a mai fost arestat preventiv un bărbat de 28 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În noiembrie 2020, poliţiştii arădeni începuseră o anchetă după ce aproximativ 300.000 de euro ar fi fost furaţi dintr-un seif aflat în casa unei femei de 87 de ani, din localitatea Pâncota. Victima relatase că o persoană mascată a intrat peste ea în locuinţă şi a agresat-o până a spus unde ţine banii.

Săptămâna trecută, poliţistul şi alţi trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în legătură cu un furtul a 300.000 de euro dintr-un seif aflat în casa unei femei din Pâncota, care fusese imobilizată în locuinţă.

Reţinerile au avut loc după ce poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad au efectuat cinci percheziţii domiciliare.

Un poliţist şi alţi trei suspecţi, reţinuţi pentru furtul a 300.000 de euro dintr-un seif dintr-o casă din Pâncota

Aproximativ 300.000 de euro ar fi fost furaţi de o persoană mascată din casa unei bătrâne din Pâncota

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.