Ziarul electronic al arădenilor

Poliţiştii au dispus expertizarea balustradei din mall pe lângă care a căzut un copil

Poliţiştii arădeni au dispus realizarea unei expertize cu privire la balustrada pe lângă care un copil de un an şi patru luni ar fi căzut de la etajul II, în interiorul unui mall din municipiu, fiind internat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Timişoara, la Terapie Intensivă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Lidia Cercega, a declarat joi, pentru Agerpres, că cercetările au loc sub supravegherea unui procuror, pentru vătămare corporală din culpă. Dosarul este în continuare la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, care în aceste zile audiază martori şi reprezentanţi ai centrului comercial.

Biroul de presă al IPJ Arad a transmis, la solicitarea Agerpres, că în acest caz s-a dispus realizarea unei expertize, de către specialişti, pentru a se stabili „dacă au fost respectate condiţiile de securitate“ cu privire la modul în care a fost instalată balustrada pe lângă care ar fi căzut copilul, conform martorilor accidentului.

„Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la toate cauzele care au condus la tragicul eveniment“, au adăugat reprezentanţii IPJ.

Agerpres a transmis o solicitare scrisă reprezentanţilor centrului comercial în care a avut loc accidentul, încă de luni dimineaţă, pentru a oferi un punct de vedere referitor la împrejurările în care a avut loc accidentul, însă până în prezent nu s-a răspuns solicitării.

Referitor la starea de sănătate a copilului, conducerea Spitalului Judeţean Timişoara a declarat că a primit o solicitare de la părinţi pentru a nu fi oferite niciun fel de informaţii către public sau presă.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară. Martorii declaraseră că micuţul era însoţit de familie, dar la un moment dat s-a strecurat pe lângă o balustradă şi a căzut de la înălţime la parterul mall-ului.

Dosar penal în cazul copilului care a căzut de la etaj în interiorul unui mall din Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.