Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune pe linia prevenirii traficului și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise

Miercuri, 3 august, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu cei ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, au desfășurat în toate punctele de trecere a frontierei din județul Arad,  activități pe linia prevenirii și consumului de droguri și alte substanțe interzise.

Aceste acțiuni se desfășoară în contextul în care se înregistrează un număr ridicat de români care se întorc în țară pentru a lua parte la festivalul UNTOLD din acest sfârșit de săptămână.

Polițiștii au oferit pliante cu sfaturi și recomandări preventive, totodată au stat de vorba cu șoferii prezentând consecințele negative ale consumului de droguri.

Un ajutor de nădejde a venit din partea lui Neva, câinele-polițist de 11 ani, specializat în detecția substanțelor interzise.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.