Ziarul electronic al arădenilor

Poliţist local rănit de un bărbat care a spart maşini şi a făcut scandal la Spitalul Judeţean Arad

Un poliţist local care a intervenit, marţi seara, la un scandal iscat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad a fost rănit de un bărbat care ar fi forţat intrarea în Serviciul de Medicină Legală, după care ar fi spart două maşini parcate în zonă, din una furând o trotinetă.

Potrivit Poliţiei Locale Arad, un echipaj a intervenit după un apel care anunţa că un bărbat forţează intrarea în morga spitalului. Când poliţiştii locali au ajuns la locul incidentului, au găsit în parcarea spitalului o maşină spartă, din care bărbatul, care a dispărut, ar fi sustras o trotinetă.

Bărbatul a fost găsit în campusul universitar de lângă spital, unde se certa cu paznicii şi ar fi spart geamurile unei alte maşini, dar şi ferestre ale unor clădiri. El i-ar fi atacat pe agenţi.

„Marți, la ora 20.15, Dispeceratul Poliției Locale a primit o sesizare telefonică privind tulburarea ordinii și liniștii publice în proximitatea Centrului de Transfuzii Sanguine. Echipajul sosit de urgență la fața locului a constatat că situația era chiar mai serioasă. Persoana respectivă încercase să forțeze ușa Serviciului de Medicină Legală și s-a deplasat în vecinătate unde a spart geamul portierei unui autoturism Dacia Logan, sustrăgând o trotinetă. De acolo, a fugit în curtea campusului Universității  de Vest «Vasile Goldiș», unde spărgea geamurile de pe partea dreaptă și luneta unui autoturism Honda și se manifesta violent la adresa a doi cetățeni chiar în momentul în care au intervenit polițiștii locali. Individul i-a atacat și pe aceștia folosind ca armă trotineta sustrasă. Până a fost imobilizat, a reușit să-l rănească la mână și la cot pe unul dintre membrii echipajului de ordine publică“, a informat DGPL Arad.

Conform sursei citate, agresorul este un vechi client al Poliţiei Locale, sancţionat în mod repetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Individul, identificat rapid, un vechi client al poliției locale, sancționat în mod repetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost încătușat și predat pe bază de proces verbal unui echipaj al Poliției Municipiului Arad, chemat la fața locului de polițiștii locali, care au luat act de săvârșirea de către contravenient și a unor infracțiuni, ce depășesc aria de competență a DGPL Arad“, se mai arată în informarea transmisă de instituție.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.