Ziarul electronic al arădenilor

Petrecere cu 40 de invitaţi la Ineu, oprită de poliţişti

VIDEO Poliţiştii au intervenit pentru a opri o petrecere care avea loc într-un local din oraşul Ineu, unde nu se respectau normele privind protecţia împotriva răspândirii SARS-CoV-2, fiind prezenţi zeci de invitaţi.

În timpul unei acţiuni desfăşurate, vineri, în tot judeţul Arad pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Poliţiei oraşului Ineu, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică au descins într-un local din Ineu. Atât în incintă, cât şi pe terasă, avea loc o petrecere privată (aniversare), fiind legitimate aproximativ 40 de persoane care participau la eveniment.

„A fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei administratorului localului, fiind întocmit şi un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor“, a anunțat, sâmbătă, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii spun că urmează să îi identifice pe toţi participanţii, „în vederea luării măsurilor legale care se impun“.

Conform unor surse, petrecerea de la Hanul Moara cu Noroc a fost organizată cu ocazia zilei de naștere a fostului președinte al Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, care, duminică, împlinește 53 de ani.

„Aceste controale vor continua şi în perioada următoare, atât în municipiu, cât şi în judeţ, în contextul creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus atât la nivel naţional, cât şi local“, a mai anunţat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.