Ziarul electronic al arădenilor

Peste 7.000 de arădeni au aprins online luminițele în bradul de Crăciun

Peste 7.000 de arădeni au aprins luminițele în bradul de Crăciun amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ, prin intermediul unei platforme online pusă la dispoziție de Primăria Municipiului.

Deoarece anul acesta nu s-a putut organiza un eveniment cu participarea fizică a arădenilor, municipalitatea a pus la dispoziție o platformă prin intermediul căreia arădenii au putut participa, joi, online, la ora 19.00, la aprinderea luminițelor ce împodobesc pomul de Crăciun din centrul Aradului.

Instalația de lumini a fost pornită din fața bradului de primarul Aradului, Călin Bibarț, iar, conform informațiilor primite de la Primărie, peste 7.000 de persoane au „aprins“ online luminițele din fața calculatoarelor, tabletelor sau telefoanelor mobile.

„Ne-am gândit la o soluție deosebită, dar sigură pentru evenimentul mult aşteptat, aprinderea luminilor bradului de Crăciun. Am creat o platformă prin care arădenii au putut fi parte activă la acest moment festiv. Am venit cu Moșu’ deși sunt vremuri de pandemie. În condiții de pandemie încercăm să păstrăm și distanțarea socială. Din păcate nu am putut să facem, ca în fiecare an, cu scenă, cu colinde, cu cadouri. Să sperăm că prindem vremuri mai bune anul viitor, să fim sănătoși, să ne putem bucura în condiții normale, cu scenă, cu cadouri pentru cei mici, cu colinde. Până atunci, sărbători minunate, sănătate, în primul rând, și cu optimism și cu Dumnezeu înainte!“, a spus primarul Călin Bibarț.

Bradul amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ are aproximativ 20 de metri și a fost adus din judeţul Alba.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.