Ziarul electronic al arădenilor

Peste 20 de migranţi din patru ţări, găsiţi la frontieră ascunşi în două camioane

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II au prins 24 de migranţi din Etiopia, India, Pakistan şi Turcia care au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunşi în două camioane conduse de şoferi din Belarus şi Bulgaria.

„Unul dintre şoferi transporta produse sanitare pe ruta Bulgaria – Marea Britanie, iar celălalt se deplasa fără încărcătură. În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele destinate transportului de marfă, respectiv într-un loc special amenajat în partea din faţă a semiremorcii (perete dublu), 24 de cetăţeni străini, numai în unul dintre autovehicule fiind descoperite 18 persoane”, a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

Migranţii au fost duşi la sediul sectorului pentru cercetări, stabilindu-se că sunt din Etiopia, India, Pakistan şi Turcia şi „intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera pentru a ajunge în state din vestul Europei”.

Cei doi şoferi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar călătorii clandestini, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Migranţi găsiţi ascunşi în portbagaj şi pe banchetă, la PTF Nădlac II

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.