Ziarul electronic al arădenilor

Peste 130 de pacienți confirmați cu COVID-19, declarați vindecați la Arad

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a anunţat că peste 130 de pacienţi au fost vindecaţi de COVID-19, până în prezent, ultimii 19 fiind externaţi joi, după ce au primit rezultate negative la două testări consecutive.

„19 pacienți s-au externat pe parcursul zilei de astăzi (joi – n.r.), vindecați de COVID-19, după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore, au ieșit negative. Numărul total al pacienților vindecați de COVID-19 și externați de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns, în prezent, la 133“, a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Unitatea medicală a anunţat, joi, că printre pacienţii care au fost vindecaţi de COVID-19 și externați se află și unul în vârstă de 89 de ani. Este al treilea pacient cu vârstă de peste 80 de ani vindecat la Arad de COVID-19.

În judeţul Arad, până joi, au fost confirmate 439 de cazuri de COVID-19, iar 47 de pacienţi au decedat.

Ultimul deces a fost anunțat joi seara, fiind vorba de un bărbat de 64 de ani. Acesta a fost internat la Spitalul Județean, Secția ATI, în 15 aprilie, iar în 19 aprilie a fost confirmat cu COVID-19. Bărbatul, cu obezitate de gr. I, a decedat în cursul zilei de joi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.