Ziarul electronic al arădenilor

Peste 100 de furnizori vor fi prezenți la Gastropan, în perioada 21 – 23 septembrie

Târgul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa Gastropan va fi organizat în perioada 21 – 23 septembrie la Arad, la Complexul Expo Internațional.

În pofida efectelor generate de pandemia de coronavirus, organizatorii fac tot posibilul pentru ca evenimentul să rămână principala sursă de inspiraţie pentru cei care vor să pornească, să dezvolte sau să relanseze o afacere din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa.

În perioada 21 – 23 septembrie 2021 centrul expoziţional din Arad va deveni punctul de întâlnire a furnizorilor naţionali şi internaţionali cu specialiştii şi antreprenorii din panificaţie, cofetărie, alimentaţie publică şi HoReCa. Timp de 12 ani GastroPan a fost locul care concentrează esenţa tehnologiilor şi soluţiilor pentru afacerile din profil.

Următoarea ediţie a expoziţiei GastroPan îşi va propune să ofere noi perspective şi soluţii pentru viitorul şi pentru relansarea afacerilor din panificaţie, cofetărie şi HoReCa, subliniază organizatorii.

Organizat cu respectarea celor mai stricte norme de siguranţă în contextul pandemiei, expoziţia va pune accentul pe soluţii de afaceri inovatoare care pot contribui nu doar la scoaterea din criză a afacerilor, ci şi la creşterea competitivităţii şi a calităţii produselor şi serviciilor din domeniu.

Măsurile de distanţare socială, amplasarea punctelor de dezinfecţie, monitorizarea, limitarea şi filtrarea accesului vizitatorilor sunt măsuri care vor fi implementate cu stricteţe în momentul în care autorităţile vor definitiva regulile de desfăşurare a târgurilor şi expoziţiilor.

GastroPan a devenit cea mai eficientă platformă de afaceri pe care furnizorii îşi pot valorifica soluţiile, iar producătorii şi operatorii pot experimenta şi compara echipamentele, ingredientele şi tehnologiile de pe piaţă.

„Vizitarea expoziţiei poate avea un rol decisiv pentru operatorii şi producătorii din sector care plănuiesc să facă achiziţii de echipamente, ustensile, materii prime şi alte soluţii şi tehnologii. Evenimentul le oferă acestora şansa de a experimenta şi a testa soluţiile disponibile, de a compara ofertele de pe piaţă, şi astfel, de a alege cele mai potrivite soluţii pentru afacerile lor“, se menţionează într-un comunicat al organizatorilor.

Printre vizitatorii invitaţi nominal la principalul eveniment profesional de profil se numără specialişti, manageri şi antreprenori reprezentând brutării industriale şi artizanale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiţi, restaurante, hoteluri, baruri şi cafenele. Specialiştii prezenţi la eveniment, în calitate de vizitatori, sunt în căutare de soluţii care le ajută în revenirea de după criza cauzată de pandemie, soluţii inovatoare pentru afacerile lor, expoziţia fiind oportunitatea ideală pentru ei de a testa şi de a vedea live modul în care utilajele funcţionează, modul de preparare a produselor nou apărute în piaţă şi de a asista la demonstraţii susţinute de formatori de talie mondială.

Expozanţii GastroPan sunt importanţi furnizori de echipamente, ingrediente, soluţii şi tehnologii dedicate, din România şi din străinătate, companii de talie internaţională prezente pe piaţa românească fie cu unităţi de producţie sau distribuţie. Pentru cea de-a 12-a ediţie sunt înscrişi peste 100 de furnizori.

La standurile lor vor fi prezentate soluţii şi tehnologii pentru toate activităţile specifice industriei de panificaţie, cofetărie, alimentaţie publică şi HoReCa. Firesc, motivul pentru care expozanţii revin la GastroPan este obţinerea rezultatelor aşteptate şi atingerea targetelor de vânzări prognozate pentru acest eveniment.

Creşterea notorietăţii brandului şi posibilităţile de networking sunt alte două dintre motivele cel mai des enunţate în feedbackurile expozanţilor, GastroPan oferindu-le ocazia de a se promova în rândurile specialiştilor din domeniul în care activează.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.