Ziarul electronic al arădenilor

Performanțe obținute de elevii arădeni la etapa națională a Concursului de Discurs Public în Limba engleză

Județul Arad a obținut performanțe notabile la etapa națională a Concursului de Discurs Public în Limba engleză 2023 care a avut loc în perioada 25 – 26 martie la Liceul Internațional de Informatică București.

Dintre cei 10 elevi participanți în semifinale, elevul Matei Marc de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta“ Arad s-a calificat în finală. A fost recompensat cu mențiune.

De asemenea, în cadrul semifinalelor, eleva Vesa Alexia de la Colegiul Național „Moise Nicoară“ Arad s-a clasat a doua și eleva Pătcaș Maria de la același colegiu, s-a clasat pe locul 3.

Reprezentantul Liceului Teoretic „Josef Gregor Tajovsky“ Nădlac, Onuțe Alexandru Robert a obținut mențiune la fel ca și Popa Maia de la Colegiul Național „Moise Nicoară“Arad.

Totodată, la nivel de reprezentare în juriu, județul Arad a avut cele mai multe cadre didactice: profesor Rotaru Diana de la Colegiul Național „Moise Nicoară“ Arad, prof. Tira Diana de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta“ Arad, prof. Popuțe Adina de la Colegiul Național „Vasile Goldiș“ Arad, prof. Stănculea Andreea de la Liceul Național de Informatică și prof. Ponta Daciana de la Liceul Teoretic „Josef Gregor Tajovsky“ Nădlac.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.