Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la Vărșand. Ţigări de contrabandă găsite ascunse în stupi de albine

Sute de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperite ascunse în stupi de albine, în urma unor percheziţii făcute de poliţişti la trei imobile din localitatea de frontieră Vărşand, deţinute de aceeaşi femeie.

Conform IPJ Arad, echipe de poliţişti din Chişineu-Criş, Pilu, Grăniceri şi Zărand au descins la trei adrese unde aveau informaţii că sunt ţinute ţigări de contrabandă.

„Activităţile s-au desfăşurat în localitatea Vărşand, la trei imobile deţinute de o femeie de 46 de ani, la două dintre acestea fiind găsite 20.840 de ţigarete (1.042 pachete) de contrabandă şi aproximativ 3.400 de lei, susceptibili a proveni din vânzarea ţigaretelor. Aproximativ 1.000 de pachete de ţigarete au fost depistate de poliţişti în stupii de albine din grădina unuia dintre imobile“, au precizat reprezentanţii IPJ Arad.

Ţigările şi banii au fost ridicate în vederea confiscării, cercetările fiind continuate, pentru infracţiunea de contrabandă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.