Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la Pilu. Doi bărbați și o femeie, cercetați penal

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele a doi bărbați și o femeie din localitatea arădeană Pilu, la domiciliile cărora au fost găsite țigări de contrabandă, alcool etilic, dar și înscrisuri din care reiese că aceștia practicau cămătăria.

IPJ Arad a informat că polițiștii de la Secția 3 Rurală Chișineu-Criș au desfășurat, în cursul zilei de duminică, trei percheziții la domiciliile a doi bărbați, de 43 și 52 de ani, și a unei femei de 42 de ani, toți din Pilu.

„În urma activităților desfășurate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 7.760 (388 pachete) de țigarete de diferite mărci, netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, 80 de litri de alcool etilic precum și mai multe înscrisuri (bani, caiete cu adnotări, cupoane de pensii) din care ar reieși practicarea activității de camătă“, se precizează într-o informare a IPJ Arad.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, camătă și deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a peste 40 litri de alcool etilic, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.