Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au efectuat 6 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări, a reieşit că bărbaţii ar fi cultivat plante de cannabis, în spaţii special amenajate, în judeţul Arad.

„În urma percheziţiilor, au fost ridicate şi indisponibilizate 231 de plante de cannabis, 802 grame de masă vegetală uscată de cannabis, 700 de lei, ustensile destinate culturilor indoor de cannabis (saci cu îngrăşăminte, bidoane cu fertilizatoare, lămpi pentru căldură, ventilatoare, transformatoare, tubulatură), râşniţe şi cântare“, a informat IGPR.

Conform sursei citate, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, emise pe numele bănuiţilor, care au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Arad, pentru audieri, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate pentru trafic de droguri de risc şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Secţiei 6 de Poliţie Rurală Beliu – I.P.J. Arad, precum şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Arad.

UPDATE

IPJ Arad a informat, joi, că în urma extinderii cercetărilor au mai fost descoperite 100 de plante de cannabis.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.