Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la Pecica. Mai multe persoane mascate au tâlhărit o femeie de 78 de ani

Polițiștii au efectuat, vineri, mai multe percheziții domiciliare în orașul Pecica, la la persoane bănuite de tâlhărie calificată, patru dintre ele fiind reținute și duse la audieri.

Conform IPJ Arad, șase percheziții au fost făcute de polițiști de la Serviciul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

„Din cercetări reiese că, la data de 29/30 iulie 2020, persoane mascate ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Pecica, unde prin violență, ar fi imobilizat o femeie de 78 de ani, sustrăgând mai multe bunuri. În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri (scule, drujbe, mașini de găurit, fierăstraie pendulare, etc) susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni, precum și cantitatea de 2.980 de petarde, deținute fără drept“, se arată într-o informare remisă de IPJ Arad.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, au fost duși la sediul IPJ Arad, unde urmează să fie audiați și luate măsuri legale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor orașului Pecica și al luptătorilor S.A.S.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.