Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții în Arad. Un agent din cadrul IPJ Arad a fost dus la audieri

Un agent din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad (IPJ) Arad a fost ridicat şi dus la audieri, în urma percheziţiilor care au avut loc, marţi dimineaţă, în mai multe judeţe, într-un dosar de contrabandă cu ţigarete şi materiale explozive, dar şi spălare a banilor.

„În urma percheziţiilor din această dimineaţă, din judeţul Arad, desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, a fost condus, la audieri, un agent din cadrul IPJ Arad. Instituţia noastră se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanţă cu legea. Facem precizarea că, indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege”, a transmis IPJ Arad.

Aproape 80 de percheziţii au fost desfăşurate, marţi dimineaţă, în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale organizate autohtone, dar cu ramificaţii transfrontaliere în Cehia, Bulgaria şi Ucraina, constituite în scopul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă cu ţigarete şi materiale explozive, dar şi spălare a banilor.

Percheziţii la Arad într-un dosar de contrabandă cu ţigări

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.