Ziarul electronic al arădenilor

Pentru a primi interdicție într-un local, un arădean a spart un televizor

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a spart intenționat un televizor dintr-un local din municipiul Arad, afirmând că a recurs la acest gest pentru a primi interdicție de a intra în această unitate.

În cursul zilei de marți, în jurul orei 12.30, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat, pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că, la un local de alimentație publică din municipiul Arad, un tânăr a spart intenționat un televizor care era amplasat pe unul dintre pereții unității.

Apelul a fost făcut de un angajat al localului, care a asistat la întreaga scenă.

„Ajunși de urgență la adresa indicată, jandarmii au fost întâmpinați de apelant, care le-a relatat faptul că în local și-a făcut apariția un tânăr, client mai vechi al localului, a cerut mai multe sticle cu bere, iar la un moment dat i-a spus angajatului că vrea să primească interdicție în local și a aruncat cu o sticlă de bere în ecranul televizorului, pe care l-a spart, după care a plecat într-o direcție necunoscută. Prejudiciu este estimat în jurul sumei de 3.500 lei“, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii l-au identificat pe autor, acesta fiind C.A.F., de 22 de ani, din Arad.

„Având în vedere faptul că distrugerea constituie infracțiune, conform Codului Penal, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor ce se impun“, a precizat IJJ Arad.

foto: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.