Ziarul electronic al arădenilor

Patru persoane rănite într-un accident. Un poliţist este în comă

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 76, la limita dintre judeţele Arad şi Hunedoara, iar unul dintre şoferii implicaţi este poliţist din Arad şi este în stare de comă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a informat, miercuri, că accidentul a avut loc marţi seara, între localităţile Ioneşti (Arad) şi Ocişor (Hunedoara).

„Coliziunea a avut loc între două autoturisme, unul condus de o femeie de 21 de ani, din Vârfurile, în care se mai aflau un bărbat de 28 de ani şi o femeie de 51 de ani, amândoi din Hălmagiu, şi un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Hălmagiu. În urma impactului au fost răniţi grav conducătorii celor două autoturisme şi pasagera de 51 de ani, bărbatul de 28 de ani fiind rănit uşor, la prima Vedere“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, şoferul accidentat este agent de poliţie la postul din Hălmăgel. El este în stare critică, în comă, la fel şi una dintre femeile accidentate.

Şoferilor le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, testarea acestora nefiind posibilă la faţa locului din cauza rănilor.

Fiind implicat un poliţist, cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.