Ziarul electronic al arădenilor

Patru persoane au încercat să fure un bancomat, legându-l de un autoturism

Poliţiştii din Arad caută patru persoane care au încercat să fure un bancomat, legându-l cu o chingă de un autoturism, pentru a-l smulge. Suspecţii au încercat şi să fure din casa de schimb valutar din aceeaşi incintă, dar nu au reuşit.

„În această dimineaţă, la ora 4.05, s-a sesizat prin SNUAU 112  că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu (Dedeman – n.r.). Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că, în jurul orei 4.00, patru persoane mascate au forţat uşa de acces în magazin, au pătruns în interior şi folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism şi au încercat smulgerea aparatului, fără a reuşi acest lucru”, a informat, miercuri, IPJ Arad.

Conform sursei citate, în acelaşi timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghişeul de schimb valutar care funcţionează în interiorul magazinului şi folosindu-se de o rangă au forţat uşa fără a pătrunde în interior.

„Autorii au abandonat activitatea infracţională, fiind surprinşi de un angajat. Cele patru persoane au părăsit locaţia fără a duce la sfârşit rezoluţia infracţională”, a mai transmis IPJ Arad.

Poliţiştii încearcă să găsească cele patru persoane, fiind deschis dosar pentru tentativă de furt.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.