Ziarul electronic al arădenilor

Parchetul General a preluat cazul exploziei din Arad

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a preluat cazul exploziei maşinii din municipiul Arad în urma căreia un bărbat a decedat, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, PICCJ – Secţia de urmărire penală şi criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Aurel Vlaicu – zona Lebăda, din Arad, în dimineaţa zilei de sâmbătă.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave şi pentru a se asigura soluţionarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiţie. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin“, se precizează în comunicatul de presă.

Bărbatul care a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce i-a explodat maşina în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan.

Conform anchetatorilor, sunt audiate persoane care locuiesc în zona unde a avut loc explozia, în condiţiile în care suflul a spart mai multe ferestre ale blocului la parterul căruia se află supermarketul, fără a exista alte persoane rănite.
O echipă de anchetatori de la Bucureşti a plecat spre Arad, cu un elicopter, pentru a prelua cercetările în acest caz.

Poliţia a întocmit un cerc de suspecţi în urma exploziei de la Arad

Psiholog criminalist, despre explozia mașinii de la Arad: „Lumea interlopă acționează tot timpul“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.