Ziarul electronic al arădenilor

Pacienții internați la Spitalul Județean Arad pot fi vizitați de membrii familiei. VEZI condițiile impuse

Pacienții internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad vor putea fi vizitați de membrii familiei, cu respectarea unor condiții impuse de unitatea medicală.

SCJU Arad a anunțat că, începând de luni, 21 martie, pacienții internați în secțiile non-COVID-19 ale spitalului vor putea fi vizitați de familie.

„În contextul scăderii numărului de pacienți diagnosticați cu infecția SARS-CoV-2, am decis să reintroducem programul de vizită în secțiile non-COVID-19. Începând de luni, programul de vizită va fi zilnic, între orele 13.00 – 15.00, pentru secțiile non-COVID-19, și între orele 12.00 – 13.00, respectiv 17.00 – 18.00, pentru secțiile de anestezie și terapie intensivă. În ceea ce privește secțiile COVID-19, programul de vizită rămâne restricționat – vor putea fi vizitați doar pacienții aflați în stare gravă, de către un aparținător, iar durata vizitei este de 15 minute”, a precizat ec. Florina Ionescu, manager interimar la SCJU Arad. Conducerea unității a mai făcut precizarea că, în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, purtarea măștii de unică folosință rămâne obligatorie.

„Durata unei vizite este de maximum 15 minute pentru un aparținător“, au menționat reprezentanții Spitalului Județean Arad.

COVID-19. În județul Arad sunt aproximativ 300 de cazuri active

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.