Ziarul electronic al arădenilor

O poliţistă şi un suspect care era dus la audieri, implicaţi într-un accident şi transportați la spital

O poliţistă din Arad, care transporta cu maşina de serviciu un suspect pentru audieri, a fost implicată într-un accident rutier, în noaptea de marţi spre miercuri, aceasta şi bărbatul fiind transportaţi la spital cu răni uşoare.

Potrivit unor surse judiciare, accidentul a avut loc în municipiul Arad, pe strada Pădurii, în timp ce poliţista, în vârstă de 28 de ani, transporta cu maşina de serviciu un bărbat ce urma să fie audiat la postul din cartierul Aurel Vlaicu.

La intersecţia cu o stradă fără prioritate, un taximetrist care a virat pe strada Pădurii a intrat în coliziune cu autospeciala Poliţiei. Conform surselor, taximetristul avea culoarea verde la semafor, însă maşina condusă de poliţistă avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

În urma impactului, poliţista şi pasagerul de pe bancheta din spate, care acuzau diverse dureri, au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, însă medicii spun că nu e necesară internarea pentru că au răni superficiale.

Cercetările pentru clarificarea împrejurării producerii accidentului ar urma să fie efectuate de procurori, care, deocamdată, nu au audiat persoanele implicate.

sursa: Agerpres

foto: Facebook

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.